Informatii produs

CE ESTE:

Diorskin Mineral Nude Bronze este o pudra bronzanta pentru aspect luminos si sanatos care dezvaluie, in editie limitata, doua noi nuante Color Games. In cutia sa cu capac argintiu, Diorskin Mineral Nude Bronze Color Games dezvaluie modelul in editie limitata* in care literele Dior sunt plasate in jurul unui cerc.

CE FACE:

Conceputa in doua tonuri, pudra infuzata cu minerale aurii capteaza lumina si scalda pielea intr-o stralucire mangaiata de soare. Incalzeste culoarea tenului, pentru un aspect radios si sanatos, ca si cum ati fi bronzata natural. Una dintre nuante subliniaza tenul, iar cealalta imbujoreaza obrajii cu o doza de energie. Diorskin Mineral Nude Bronze contine minerale cu proprietati benefice. Formula actioneaza pentru a scoate in evidenta pielea, care este ferita de factorii de agresiune externi si de impuritati. Imbogatita cu vitamine si oligoelemente, pudra lasa pielea sa respire.

001 Light Flame: o nuanta deschisa de bronz, pentru pielea mai deschisa la culoare.

002 Warm Flame: o nuanta calda de bronz pentru tenul mai inchis la culoare.

CUM SE UTILIZEAZA:

Aplicati pudra cu ajutorul pensulei Kabuki N° 17, conceputa special pentru aplicare usoara si flexibila, in functie de efectul dorit.

2. Aplicati in forma cifrei 3, de la tample la pometi, incheind cu linia maxilarului, pentru un aspect bronzat, luminos si sanatos. *La Dior.

Produse Similare

0 of 12