Informatii produs

CE ESTE:

Pudra Diorskin Nude Luminizer ilumineaza imediat tenul cu reflexe irizate si confera chipului o stralucire multidimensionala. Concentratia sa ridicata de pigmenti sidefati structureaza fata si revigoreaza tenul, acesta devenind radios. Nuanta holografica inedita, semnata Dior, pune in valoare zonele reliefate ale fetei.

Formula sa cu o concentratie ridicata de pigmenti sidefati confera chipului stralucire si luminozitate. Pielea pare astfel infrumusetata.

Conceput pentru orice culoare de ten, Diorskin Nude Luminizer se reinventeaza intr-un numar si mai mare de nuante si de efecte, intr-un degrade de nuante de roz platinat, de „nude” ultraluminos si de portocaliu auriu.

01 Nude Glow: Stralucire aurie sidefata rece

02 Pink Glow: Stralucire roz sidefata rece

03 Golden Glow: Stralucire aurie sidefata calda

04 Bronze Glow: Stralucire sidefata de culoarea bronzului

05 Rose Glow: Stralucire roz sidefata calda

06 Holographic Glow: Stralucire argintie holografica

Efectul este luminos si radios.

„Este un produs genial si multifunctional: actionand asupra punctelor strategice, pudra confera machiajului o noua dimensiune, ideala pentru tehnicile de strobing*. In timpul zilei, cand machiajul s-a estompat putin, il amplifica.” explica Peter Philips, director de creatie si de imagine al Dior Makeup.

* Ten sculptat cu ajutorul luminii.

CE FACE:

Tenul este iluminat imediat cu reflexe irizate. Trasaturile fetei sunt subliniate de o stralucire multidimensionala, datorita pigmentilor sidefati. Diorskin Nude Luminizer confera o noua dimensiune machiajului, adaptandu-se la toate culorile de ten. Datorita cutiei mai subtiri si mai compacte, Diorskin Nude Luminizer este pudra ideala pentru retusuri, iluminand imediat machiajul.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Cu ajutorul pensulei Kabuki n°17, se aplica prin tuse pe zonele in relief ale fetei.

2. Se incheie cu o tusa pe arcul lui Cupidon, pentru un efect de stralucire.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv

0 of 11