Informatii produs

Noul* Capture Totale Super Potent Serum Foundation, inspirat din cercetarile asupra celulelor stem si din cunoasterea acumulata de Dior, are scopul de a corecta cele patru dimensiuni ale pielii, pentru un ten cu aspect tanar: fermitate, riduri, pete si luminozitate.

Textura catifelata a acestui fond de ten-serum lasa imediat pielea neteda, luminoasa si supla. Imbogatit cu longoza, o floare exceptionala din gradinile Dior cunoscuta pentru calitatile sale revigorante, Super Potent Serum Foundation imbunatateste in mod vizibil fermitatea tenului si aspectul ridurilor.

Fondul de ten rezista pe toata durata zilei, oferind confort si hidratare.

Corectare vizibila a semnelor de imbatranire***: tenul pare cu 3 ani mai tanar**.

Femeile observa imediat:

+29%**** pielea este mai luminoasa.

+15%**** pielea este mai neteda.

+13%**** pielea are un aspect mai plin.

Cu fiecare aplicare, femeile observa rezultate vizibile, chiar si pe pielea nemachiata:

+27%***** fermitatea pielii,

+41%***** luminozitatea pielii,

+54%***** netezirea liniilor fine si a ridurilor,

+46%***** ten uniform.

Cu concentratia sa ridicata de ingrediente cu rol de ingrijire, acest fond de ten-serum netezeste pielea si ilumineaza tenul. Fondul de ten-serum este disponibil in 13 nuante create pentru a oferi prospetime si luminozitate imediata pielii.

Se aplica fondul de ten-serum dupa ritualul de ingrijire Capture Totale.Se agita bine inainte de utilizare. Se apasa pompa pentru a elibera fondul de ten pe mana sau pe o pensula. Se aplica tamponand usor o cantitate mica pe frunte, obraji, nas si barbie. Se netezeste inspre exterior si in jos, pe gat, pentru un rezultat impecabil, fara linii de demarcatie.*La Dior.

**Test instrumental, 32 de femei, dupa 4 saptamani. Efect al machiajului.

***Fermitate, riduri, pete si luminozitate.

****Evaluare clinica efectuata de catre un dermatolog asupra a 33 de femei cu varsta cuprinsa intre 44 si 60 de ani.*****Autoevaluare a 34 de femei cu varsta cuprinsa intre 44 si 60 de ani dupa 4 saptamani consecutive.

Produse Similare

0 of 13