Informatii produs

Lider in domeniul frumusetii naturale, Dior isi extinde expertiza in machiajul „nude” cu inovatia DiorSkin Nude Air: un ser ultrafluid pentru ten, cu o textura usoara ce nu lasa urme si nu ingrasa tenul, care corecteaza si infrumuseteaza in mod natural chipul. Tenul e proaspat si luminos, ca dupa o zi petrecuta in aer liber. O textura incredibil de fina.

Formata din uleiuri volatile, textura fara talc a serului pentru ten Dioskin Nude Air lasa pe piele o pelicula de machiaj invizibila. Pipeta permite un dozaj extrem de precis, eliberand cu usurinta exact doza necesara. Perfectiune naturala, instantaneu.

Aceasta formula imbogatita cu agenti de estompare si pigmenti vitrificati omogenizeaza si ilumineaza tenul intr-o clipa. Pielea este perfect corectata in mod transparent. Tenul radiaza cu naturalete. Cu fiecare zi, toate beneficiile uneui suflu de aer curat.

Dior introduce tehnologia Oxygen Activ™: o combinatie inovatoare de ulei hiperoxigenat, ulei de merisor, vitamine si minerale. Pielea revigorata respira, mai frumoasa pe zi ce trece.

Se aplica cu varful degetelor, sau folosind Backstage Light Coverage Fluid Foundation Brush No. 11, din centrul fetei spre exterior.

Produse Similare

0 of 14