Informatii produs

CE ESTE:

Diorskin Forever Perfect Mousse raspunde unei provocari aproape imposibile, impacand perfectiunea cu imperceptibilul. Datorita expertizei unice a laboratoarelor Dior, aceasta spuma ultralejera asigura instantaneu un efect extra mat de lunga durata, oferind in acelasi timp o acoperire usoara, non-pudrata. In plus, pielea se imbiba cu un produs de infrumusetare cu un scop bine stabilit, pentru un efect „zero pori”, si devine parca mai frumoasa zi dupa zi.

Aceasta spuma non-grasa se transforma pe degete si se topeste practic fara nicio urma, lasand doar o pelicula mata, de tip „second skin”, cu efect „blurring”. Desi este lejera, acoperirea corecteaza imperfectiunile. Porii se atenueaza, pierzand din vizibilitate, tenul devine mai uniform.

CE FACE:

La contactul cu pielea, o combinatie de pudre contribuie la matifierea tenului si la efectul de „blurring” instantaneu. Luciul pielii se atenueaza, efectul fiind un mat intens, desavarsit. Pe toata durata zilei, atat efectul mat, cat si pigmentii sunt „fixati” pe epiderma gratie unei formule cu polimer, care formeaza o retea supla la suprafata pielii. Confortul este garantat de o formula imbogatita cu un polimer care ofera senzatia de „cocooning”.

Timp de 16 ore*, rezistenta se imbina cu lejeritatea.

* Test instrumental dupa aplicarea spumei. N=20 de femei.

CUM SE UTILIZEAZA:

Sfatul lui Peter Philips:

„Aceasta textura superba, extrem de lejera, se estompeaza pur si simplu cu degetele pe toata fata, ca o crema. Sfatul meu este sa utilizati pe dedesubt o crema hidratanta de calitate, pentru un efect perfect”.