Informatii produs

CE ESTE:

 

Timp de 12 ore*, Diorskin Forever Extreme Control asigura un control absolut asupra tenului. Acest fond de ten compact combina toate elementele extreme: efect extra mat, luminozitate, rezistenta, confort si ingrijire pentru infrumusetarea pielii zi dupa zi.

Sfatul lui Peter Philips:

„Cel mai mult imi place sa folosesc acest fond de ten compact pentru retusuri sau intr-un strat foarte fin aplicat pe toata fata, dimineata”.

*Test instrumental dupa aplicarea fondului de ten compact. N=20 de femei.

CE FACE:

La contactul cu pielea, pudrele ultraabsorbante ajuta la atenuarea oricarui luciu, pentru un efect extra mat ireprosabil. Datorita finetii extraordinare a acestora si puterii de lunga durata, rezistenta impecabila este insotita de un confort desavarsit. Pentru efectul de ingrijire, esenta „Poreless Effect” contribuie la infrumusetarea pielii in profunzime, zi dupa zi, ca si cum aceasta si-ar recapata echilibrul.

CUM SE UTILIZEAZA:

Diorskin Forever Extreme Control se utilizeaza singur dimineata, dupa produsul de ingrijire, sau pentru retusurile de infrumusetare efectuate in orice moment al zilei. Pentru o acoperire mai intensa, se poate utiliza, de asemenea, ca tusa finala, dupa Diorskin Forever Fluide.

Produse Similare

0 of 15