Informatii produs

CE ESTE:

Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50 - PA+++: gestul de ingrijire pe care il poti face oriunde si care uniformizeaza, infrumuseteaza si protejeaza pielea. Rezultatul - o piele impecabila si un aspect natural.

CE FACE:

Dreamskin Moist & Perfect Cushion: Dior isi reinventeaza produsul de ingrijire emblematic, usor de transportat, intensificand actiunea binefacatoare a acestuia si asigurand astfel o infrumusetare uimitor de naturala.

Pe toata durata zilei, Dreamskin Moist & Perfect Cushion actioneaza asupra vizibilitatii porilor, a micilor roseti si a zonelor cu luciu, pentru o piele mai frumoasa in mod natural, in orice conditii. Tenul este proaspat, mat si luminos. Pe zi ce trece, pielea si tenul sunt mai frumoase, datorita proprietatilor anti-imbatranire si protectoare SPF 50 - PA+++.

Inca de la prima aplicare, textura sa cu efect de infrumusetare fuzioneaza cu pielea, ajutand la corectarea, uniformizarea si sublinierea tenului in mod transparent. Aceasta noua formula ofera o senzatie mai intensa de confort si de hidratare imediata.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion se bazeaza pe 3 actiuni de infrumusetare, pentru o piele din ce in ce mai frumoasa, in mod natural.

IMEDIAT, O HIDRATARE MAI INTENSA, PENTRU UN CONFORTM OPTIM

Datorita unui agent hidratant puternic, glicerina de origine vegetala, pielea pare sa beneficieze imediat de un efect de umplere. Confortul aplicarii dureaza toata ziua, iar prospetimea se simte.

PE TOATA DURATA ZILEI, UN EFECT DE ESTOMPARE MAI INTENS

Mica biomimetica si pudrele cu efect optic de estompare ofera rezultate optime, pentru un aspect ultranatural: pielea este mata, luminoasa si plina de viata.

PE ZI CE TRECE, UN EFECT ANTI-IMBATRANIRE MAI INTENS. Gratie complexului anti-imbatranire cu Longoza intensificat si Opilia, pielea pare mai supla si mai neteda. Porii se strang, iar tenul devine mai uniform. Pielea este vizibil mai luminoasa.

REZULTATE

Aspect hidratat al pielii: +36% *

Vizibilitatea porilor: -27% *

Vizibilitatea ridurilor si a liniilor fine: -29% *

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se apasa cu puful pe pernuta mai tare sau mai usor, in functie de gradul de acoperire dorit.

2. Se aplica prin mici tapotari pornind dinspre interior si continuand spre exterior.

3. Clapa interioara a pernutei trebuie inchisa cu grija, astfel incat sa se pastreze eficacitatea si prospetimea formulei.