Informatii produs

Iluminatorul Dior Forever Couture Luminizer ii confera tenului un efect irizat spectaculos si ii amplifica luminozitatea.

Cu o concentratie ridicata de pigmenti sidefati cu stralucire multidimensionala, compusi din 95%** pigmenti de origine naturala, pudra iluminatoare fuzioneaza impecabil cu pielea, oferindu-i machiajului o rezistenta optima de dimineata pana seara.

Infuzat cu extract de pansea salbatica, iluminatorul protejeaza hidratarea naturala a pielii: pe toata durata zilei, confortul este garantat.

Non-comedogenic. Testat dermatologic.

Pigmentii sidefati, cu stralucire irizata multidimensionala, infrumuseteaza imediat tenul cu o luminozitate surprinzatoare. Pe toata durata zilei, tenul radiaza, fiind luminos si confortabil. Pudra iluminatoare de ultima generatie* are in compozitie o concentratie ridicata de pigmenti sidefati si fuzioneaza perfect cu pielea, datorita formulei sale unice cu 95%** pigmenti de origine naturala.

Infuzata cu extract de pansea salbatica, pudra protejeaza hidratarea naturala a pielii, pentru un confort uimitor pe toata durata zilei.

Dior Forever Couture Luminizer este disponibil intr-o gama de 4 nuante sidefate care infrumuseteaza pielea, pentru un efect irizat multidimensional si surprinzator.*La Dior. **Cantitate calculata pe baza normelor ISO 16128-1 si ISO 16128-2. Procentajul de apa este inclus.

1. Cu ajutorul pensulei Dior Backstage Blush Brush N° 16, se aplica tuse de pudra iluminatoare Dior Forever Couture Luminizer pe contururile faciale.

2. Se incheie cu o tusa pe arcul lui Cupidon, pentru un efect de stralucire.

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv

0 of 11