Informatii produs

Fardul de obraz care ilumineaza iarna si incalzeste obrajii cu Rose Frisson, nuanta Golden Nights in editie limitata. Rouge Blush este singurul* fard de obraz sub forma de pudra care le confera obrajilor o culoare intensa. Fardul imbraca straie festive pentru sarbatori, arborand un motiv elegant sub forma de fulg de zapada. Ultrapigmentat, fardul promite un machiaj rezistent pentru a celebra sarbatorile pana cand orologiul suna miezul noptii.

*La Dior.

Intensitatea cromatica a fardului Rouge Blush ilumineaza pometii. Obrajii sunt invaluiti intr-o culoare noua* si rezistenta, o nuanta de roz cristalin, pentru a se obtine imediat un aspect sanatos si radios.* La Dior.

Datorita formulei sale ultrapigmentate, Rouge Blush le confera obrajilor o culoare intensa si modulabila. Textura se estompeaza impecabil pe piele, pentru o rezistenta ideala pe toata durata zilei.

353 Rose Frisson: un roz cristalin.

CUM SE UTILIZEAZA?

1. Cu ajutorul pensulei pentru fard de obraz no. 16, aplicati Rouge Blush incepand cu partea superioara a pometilor, estompand in jos.

2. Aplicati si estompati fardul cu o miscare circulara pe marul pometilor.

3. Pentru un efect iluminator si de sculptare, se aplica fardul pe partea superioara a pometilor, se estompeaza spre tample si deasupra arcadei sprancenelor.

Produse Similare

0 of 12