• Max Factor CREME PUFF Fard de Obraz Compact, Crème Puff

Cod 61323
STOC LIMITAT
STOC LIMITAT
STOC LIMITAT

64,00 lei 64.0 RON

48,00 lei

Membrii |


64,00 lei 64.0 RON

48,00 lei

Membrii |


62,00 lei 62.0 RON

46,50 lei

Membrii |


Timp de 60 de ani, pudra Creme Puff a avut de spus ultimul cuvant in ceea ce priveste finisarea fara cusur. Acum, mostenirea domnului Max Factor este onorata si prin fardul de obraz Creme Puff Blush care permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate.

Cercetarile arata ca femeile care poarta fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere – astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tanar si radiant. Cu toate acestea se poate obtine efectul invers daca produsul nu este de calitate sau este aplicat gresit. Max Factor ofera solutia pentru a evita orice greseala in aplicarea fardului de obraz prin fardul de obraz Crème Puff Blush care are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati.

De fiecare dată când o femeie îşi ajustează tenul cu putin fond de ten, îşi alintă buzele cu ruj sau mânuieşte suav beţişorul cu mascara, oferă un omagiu subtil geniului cosmeticii, cel care a coborât machiajul în stradă, Max Factor.

Max Factor a fost mintea luminată a cosmeticii din secolul XX: rujul rezistent, mascara rezistenta la apă, vopseaua de corp, fondul de ten lichid sau solid, pe toate le-a inventat Max Factor. Dar adevărata sa revoluţie a constat într-o idee simplă: fiecare femeie trebuie să aibă posibilitatea să arate la fel de fermecător ca o actriţă de film.