• Max Factor LUMINIZER Anticearcan lichid, Luminizer

Cod 61315 indisponibil

32,00 lei 32.0 RON

24,00 lei

Membrii |


Special creat pentru zona intunecata de sub ochi, Eye Luminizer este al doilea pas (dupa aplicarea fondului de ten) in obtinerea unui aspect luminos datorita formulei usoare cu tonuri de galben ce ilumineaza imediat si neutralizeaza tonurile de mov estompand cu succes cearcanele.

In acelasi timp, ofera beneficiile produselor de ingrijire a pielii - ofera hidratare prin complexul VitaNiacin, vitaminele B si E si glicerina care restabileste echilibrul hidratarii pielii (ca si fondul de ten Skin Luminizer). In plus, are efect de lifting asupra zonelor de sub ochi si combate aparitia liniilor fine cu ajutorul unor ingredienti speciali.

De fiecare dată când o femeie îşi ajustează tenul cu putin fond de ten, îşi alintă buzele cu ruj sau mânuieşte suav beţişorul cu mascara, oferă un omagiu subtil geniului cosmeticii, cel care a coborât machiajul în stradă, Max Factor.

Max Factor a fost mintea luminată a cosmeticii din secolul XX: rujul rezistent, mascara rezistenta la apă, vopseaua de corp, fondul de ten lichid sau solid, pe toate le-a inventat Max Factor. Dar adevărata sa revoluţie a constat într-o idee simplă: fiecare femeie trebuie să aibă posibilitatea să arate la fel de fermecător ca o actriţă de film.