Informatii produs

CE ESTE:

4 nuante exclusive* cu intensitate cromatica ridicata si efect semimat luminos.

* La Dior.

CE FACE:

Toamna aceasta, Rouge Dior Ultra Rouge coloreaza buzele in nuante saturate si inspirate din culorile orasului, cu un efect semimat luminos si o rezistenta de 12 ore*, pentru un caracter senzorial si o hidratare inedite. **

* Test instrumental realizat pe 20 de persoane.

** La Dior.

Rouge Dior Ultra Rouge ofera putere cromatica si rezistenta de pana la 12 ore*. Culorile sunt ultrasaturate datorita concentratiei ridicate de pigmenti. Datorita formulei sale, Rouge Dior Ultra Rouge ofera confort si o senzatie lejera uimitoare.

* Test instrumental realizat pe 20 de persoane.

** Cu exceptia nuantei 000.

Aflat in permanenta in avangarda, Dior si-a provocat echipele de cercetatori pentru a reusi sa combine dorinta de culori intense cu nevoia de confort si de rezistenta.

Rezultat al unor cercetari indelungate si al unor studii stiintifice aprofundate, Rouge Dior Ultra Rouge este primul* ruj compus dintr-un polimer care, impreuna cu un ulei vegetal, ofera simultan confort si hidratare absoluta, cu o rezistenta de 12 ore**, fara senzatia de uscat sau de disconfort.

* La Dior.

** Test instrumental realizat pe 20 de persoane.

** Cu exceptia nuantei 000.

Patru nuante in editie limitata, pentru a invalui buzele in culori indraznete:

533 Ultra Rush: un portocaliu intens cu efect semimat luminos.

889 Ultra Power: un violet puternic cu efect semimat luminos.

823 Ultra Ambitious: un bej intens cu efect semimat luminos.

783 Ultra Me: un bordo intens cu efect semimat luminos.

„Rouge Dior Ultra Rouge confera o noua aura de magie atat experientei rujului, cat si expresiei rosului”, afirma Peter Philips, Director de creatie si de imagine al Dior Makeup. „Dat fiind ca formula actioneaza ca o cerneala care tatueaza buzele, ca o pelicula ultralejera, am putut dezvolta noi tonalitati deosebit de luminoase si de saturate. Asemeni unui pictor in fata unei noi palete.”

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se incepe prin aplicarea Rouge Dior Ink Lip Liner pentru redesenarea buzelor.

2. Pentru un rezultat impecabil si uniform, se aplica apoi Rouge Dior Ultra Rouge cu ajutorul pensulei Backstage Lip Brush, pornind din mijlocul buzelor, catre exterior.

3. Pentru un efect cromatic mai intens, se incheie prin aplicarea rujului direct pe buze. Pentru o aplicare ideala, se extinde rujul 2 mm.

Produse Similare

0 of 12