Informatii produs

CE ESTE:

 

Legendarul ruj de buze Rouge Dior, in 55 de culori „couture”, de la mat, la satinat, si confort care rezista 16 ore*

CE FACE:

Rujul de buze emblematic Rouge Dior s-a reinventat in 55 de culori reinterpretate de Peter Philips - director de creatie si de imagine al Dior Makeup - pentru cele carora le place sa faca lucrurile altfel.

Patru noi familii cromatice, de la legendarul ruj rosu, la suavul roz inocent, ofera libertate totala oricarei stari de spirit. Atat rujul ultramat, cat si cel cu efect satinat aluneca placut si protejeaza cu ajutorul untului de Mango cu proprietati naturale de hidratare. Este imbogatit, de asemenea, cu Areolat Samphira, cu actiune revitalizanta*, si cu sfere de acid hialuronic cu proprietati de umplere, in timp ce Decox-ul confera un efect de volum. Combinatia genereaza 16 ore de confort**, fara senzatia de buze uscate si fara striatii.

Pana si tubul „couture” a fost recreat intr-o cheie metalica rece, uimitoare, cu un capac interior elegant, colorat in nuanta emblematica de rosu 999. Un obiect cu design, solid si elegant la atingere.

* Test in vitro

** Test instrumental, 60 de femei

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Incepeti prin a pregati buzele aplicand Dior Contour.

2. Pentru un aspect impecabil si bine definit, aplicati cu ajutorul unei pensule Backstage Lip Brush. Incepeti cu mijlocul buzelor si continuati spre exterior, pana ajungeti la arcul lui Cupidon.

3. Daca doriti retusuri in cursul zilei, aplicati direct pe buze.