Informatii produs

CE ESTE:

Rujul emblematic Dior, cu o banda ornamentala stralucitoare si cu batonul gravat cu numele Casei.

CE FACE:

Pentru Sarbatori, o editie Rouge Dior de colectie, cu o banda ornamentala stralucitoare si un baton gravat cu numele Casei.

Culori couture intense si luminoase, confort optim si rezistenta de lunga durata, atat in versiunea mata, cat si in cea satinata.

Formula de ingrijire voluptuoasa a Rouge Dior ofera 16 ore* de confort, fara ca buzele sa se usuce sau culoarea sa aiba striatii, atat in versiunea mata, cat si in cea satinata. Este imbogatita cu unt de mango, pentru puterea sa de hidratare, cu crithmum pentru actiunea sa revitalizanta, cu sfere de acid hialuronic pentru proprietatile lor de umplere, cu molecule de agent nutritiv pentru un efect de volum la suprafata si cu ulei de lufa pentru actiunea de restaurare a lipidelor.

* Autoevaluare realizata de 60 de femei.

De Sarbatori, Dior celebreaza feminitatea exploziva cu Rouge Dior Happy 2020: 999 rosu emblematic, efect satinat.

„Am creat aceasta colectie Rouge Dior pentru ca fiecare femeie sa aiba posibilitatea de a se exprima alegand si schimband nuantele dupa cum doreste.”Peter Philips, Director de Creatie si de Imagine al Dior Makeup

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se incepe cu aplicarea Dior Contour pentru redesenarea buzelor.

2. Pentru un rezultat perfect si omogen, se aplica apoi Rouge Dior cu ajutorul pensulei Backstage Lip Brush, pornind dinspre centrul buzelor catre exterior.

3. Pentru un efect cromatic mai intens, la final se aplica rujul direct pe buze.

Produse Similare

0 of 9