Informatii produs

Cand folosesc Rouge Dior, cu formula sa ce ofera 16 ore de confort*, femeile se simt bine, indiferent de culoare si de efectul ales, satinat sau mat.

O paleta larga de culori care contine nuante iconice de rosu, de corai vibrant, de roz pasional, de lemn de trandafir romantic, precum si creatii mate extreme si surprinzatoare.

Prin formula de ingrijire voluptuoasa, Rouge Dior ofera confort timp de 16 ore*, fara sa usuce buzele, fara sa formeze striatii, atat in versiunea mata, cat si in cea satinata. Imbogatita cu unt de mango natural, cu proprietati de hidratare, cu areolat samphira pentru o actiune revigoranta, **cu sfere de acid hialuronic pentru efectul de umplere, cu Decox pentru un efect de volum la suprafata si cu Lipexel™ pentru o actiune de refacere a lipidelor.

*Auto-notare, 60 de femei

Se aplica mai intai Dior Contour pentru redesenarea buzelor. Pentru un rezultat impecabil si omogen, se aplica apoi rujul cu ajutorul accesoriului Backstage Lip Brush, dinspre mijlocul buzelor spre exterior. Pentru un efect cromatic mai intens, se aplica rujul direct pe buze.