Informatii produs

CE ESTE:

Noua* gama de 15 nuante, care contine tonuri de lemn de trandafir, rosu, caramiziu si maro, completeaza stralucit linia Dior Addict Stellar Shine. Cum steluta lui Christian Dior™ l-a ajutat pe acesta sa-si indeplineasca visurile, cea din Dior Addict Stellar Halo Shine strecoara cate o dorinta in numele fiecarei nuante: Be Dior Star, Lucky Star, Pink Star si Super Star sunt tot atatea talismane norocoase de colectionat. * La Dior.

CE FACE:

Dior Addict Stellar Halo Shine este luciul de buze Dior emblematic cu un miez nou , in forma de stea. Plasata in centrul batonului si infuzata cu micropigmenti sidefati roz si aurii, steluta norocoasa Dior subliniaza culoarea si ofera o stralucire inegalabila prin noua sclipire cu efect de halo timp de 8 ore.

Balsamul asigura o alunecare extrem de placuta si se topeste imediat la contactul cu buzele. Formula de ingrijire a buzelor delicioasa creeaza o pelicula fina, infuzata cu aloe vera, pentru 24 de ore de hidratare si confort de lunga durata, invaluita in aroma dulce, creatoare de dependenta, a vaniliei usor moscate. * La Dior.

- Cinci uleiuri fine, ultrasenzoriale, selectate pentru proprietatile lor exceptionale de alunecare, stralucire, hranire, confort si catifelare;

- Impreuna cu aceste uleiuri, ceara naturala de albine confera stralucire si hraneste buzele, oferind confort imediat si pe toata durata zilei;

- Micropigmenti sidefii ton-pe-ton care reflecta lumina si creeaza o stralucire stelara fara precedent.