Informatii produs

CE ESTE:

Rujul lichid emblematic al Casei Dior este disponibil in 2 nuante exclusive* in culorile calde ale verii. Vara aceasta, Dior dezvaluie doua nuante exclusive* de Dior Addict Lip Tattoo in tonuri naturale. Dior Addict Lip Tattoo, primul ruj lichid ultrarezistent de la Dior, este pe cale sa revolutioneze modul in care ne machiem. Cu o rezistenta de 12 ore**, o formula confortabila si un efect ultralejer antitransfer, culoarea fuzioneaza cu buzele ca un tatuaj, la doar cateva secunde dupa aplicare.

CE FACE:

Incredibil de confortabil, Dior Addict Lip Tattoo fuzioneaza impecabil si ultralejer cu buzele, amplificandu-le culoarea naturala. Cu o formula noua creata cu meticulozitate cu 80% ingrediente de origine naturala***, Lip Tattoo este primul ruj lichid „kissable” („sarutabil”) de la Dior, cu efect antitransfer. La cateva secunde dupa aplicare, formula se fixeaza pe buze cu efect natural.

CUM SE UTILIZEAZA:

„Plasati aplicatorul in mijlocul buzelor, chiar sub arcul lui Cupidon, si trasati de la dreapta la stanga. Un pas cat se poate de simplu, care face din Dior Addict Lip Tattoo un produs usor de utilizat, pe care il puteti aplica intuitiv.”

- Peter Philips, Director de creatie si de imagine al Dior Makeup *La Dior.

** Test instrumental, 20 de persoane. ***Calculat utilizand standardul ISO 16128, partea II si datele puse la dispozitie de furnizorii nostri.