Informatii produs

'CE ESTE:
Culoare rezistenta, care confera aspectul si senzatia de „buze nemachiate”, asemeni unui tatuaj efemer intr-o nuanta naturala, rezistenta la transfer.

CE FACE:
Dior Addict Lip Tattoo actioneaza ca un ruj lichid, pigmentand buzele fara sa le incarce, pentru confort, stabilitate* timp de 10 ore si un finisaj antitransfer. Tehnologia cromatica Dior a combinat pigmentii, creand o gama incantatoare de nuante naturale antitransfer care merg de la bej, la corai aprins, trecand prin nuanta zmeurei. Culoarea fuzioneaza cu pielea, potrivindu-se cu orice nuanta de ten, si lasa o senzatie de piele nemachiata, confortabila si ultralejera. Perfect rezistent la sarut, rujul nu se simte, iar buzele dau senzatia ca nu sunt machiate, ci doar invaluite in nuantele unui tatuaj efemer.

Secretul sau consta in echilibrul perfect intre pigmenti, uleiuri si apa. Imediat dupa aplicare, apa se evapora, lasand in urma sa doar culoarea si o mica doza de agenti emolienti, pentru o senzatie ultraconfortabila de buze nemachiate. Peter Philips, director de creatie si de imagine al Dior Makeup, creator al rujului Dior Addict Lip Tattoo, este de parere ca aceasta abordare originala a culorii aplicate pe buze ar putea transforma obiceiurile de machiaj ale unei intregi generatii obisnuite cu un aspect natural si degajat.

De asemenea, Dior Addict Lip Tattoo poate fi utilizat ca baza pentru ruj, caz in care culoarea capata o rezistenta mai indelungata si efectul global este mai intens.

*Test instrumental, 20 de femei


CUM SE UTILIZEAZA:
1. Se plaseaza aplicatorul in mijlocul buzelor, sub arcul lui Cupidon, si se aplica dinspre centru spre margini.

2. Aplicatorul din burete rotunjit si taiat oblic urmeaza intuitiv conturul buzelor, aplicarea fiind rapida, usoara si precisa.

3. Se foloseste singur, pentru o culoare naturala rezistenta timp indelungat, sau ca baza pentru ruj, daca se doreste un efect mai intens.

Produse Similare

0 of 12