Informatii produs

CE ESTE:

 

Primul lac de buze sub forma de stick de la Dior care creeaza dintr-o singura aplicare o acoperire cromatica completa si o stralucire lichida

CE FACE:

Un stick cu o textura de „fondant de buze” care elibereaza toata culoarea si stralucirea unui lac, plus confortul unui balsam, timp de 6 ore*, oferind o senzatie incomparabila.

Secretul sau? O combinatie Dior exclusiva intre 5 uleiuri hranitoare ultralejere, ultrastralucitoare, si ceara de albine, pentru un plus de hranire si de rezistenta. Acest luciu usor de purtat nu da senzatia de incarcare a buzelor si le acopera dintr-o singura aplicare, conferindu-le hidratare si confort.

Pentru a crea nuantele pop ultrapigmentate, Peter Philips, director de creatie si de imagine al Dior Makeup, s-a inspirat din culorile dulci-amare ale Californiei si din eleganta naturala pariziana. O paleta de 18 creatii cromatice vibrante, de o intensitate surprinzatoare, care merg de la cele mai avangardiste nuante, la cele mai indemodabile.

* Teste instrumental (sau clinice), 20 de femei

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Pregatiti buzele masandu-le usor cu Dior Lip Glow Scrub si indepartati orice surplus de produs cu ajutorul unui servetel de hartie.

2. Pentru intensitate si o precizie maxima, conturati buzele si umpleti-le cu Dior Contour.

3. Aplicati Lacquer Stick alunecand usor dinspre centru inspre arcul lui Cupidon, apoi spre colturile buzelor.

Recenzii

RATING GENERAL

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %

RATING

5.0

Folosesc acest produs de câțiva ani, sunt foarte multumita de el.

Folosesc acest produs de câțiva ani, sunt foarte multumita de el.

23 Mar 2022