Informatii produs

CE ESTE:

Dior Addict Stellar Shine este noua generatie de ruj de buze care ofera 8 ore** de stralucire fara precedent*. Balsamul asigura o alunecare extrem de placuta si se topeste la contactul cu buzele, pentru o culoare vibranta si delicata. Formula de ingrijire a buzelor ofera o pelicula fina, infuzata cu aloe vera, pentru 24 de ore de hidratare*** si confort de lunga durata, invaluita in aroma dulce, creatoare de dependenta, a vaniliei moscate. Zi de zi, buzele sunt mai catifelate, mai suple si mai hidratate. Tusa finala: cutia emblematica cu designul Dior Addict Stellar Shine poarta logoul Dior in roz, semnatura cromatica a Casei Dior.

CE FACE:

La baza formulei de luciu de buze se afla cinci uleiuri fine, ultrasenzoriale, selectate pentru proprietatile lor exceptionale de alunecare, stralucire, confort si catifelare. Incapsulate in ceara naturala de albine, aceste uleiuri elibereaza stralucire, nutritie si confort imediat si pe toata durata zilei. Stralucirea intensa este amplificata de micropigmentii sidefii ton-pe-ton care reflecta lumina si creeaza o stralucire fara precedent*.

1) Rezistenta de 8 ore** a culorii si a stralucirii.

2) 24 de ore*** de hidratare.

3) 70% uleiuri pentru confort si stralucire fara precedent.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Pregatiti buzele masandu-le usor cu Lip Sugar Scrub, apoi indepartati produsul in exces.

2. Aplicati doua straturi de Dior Addict Stellar Shine, cu miscari dinspre centrul buzelor spre arcul lui Cupidon, apoi spre exterior, inspre colturi.

* La Dior. ** Test instrumental, 20 de femei. *** Test instrumental, 11 femei.