Informatii produs

CE ESTE:
Rujul de buze emblematic Rouge Dior invaluie buzele intr-o culoare aprinsa; senzatia de confort se prelungeste pe toata durata zilei.
Cu ajutorul rujului Rouge Dior si al formulei sale emblematice, care ofera 16 ore de confort*, femeile se simt bine, orice culoare si orice efect ar purta, fie el satinat sau mat.

Prin intermediul colectiei Rouge en Diable, redescoperiti emblematicul Rouge Dior, cu sase noi nuante incantatoare. Formula emblematica ramane neschimbata. Buzele se imbraca in nuante "diabolice", dar vesele, care se potrivesc perfect cu pleoapele si cu unghiile.

Obiect al dorintei, Rouge Dior primeste acum un nou tub metalic couture cu sistem elegant de inchidere si cu interior in nuanta Rouge 999, semnatura viu colorata si sexy a Casei.

*Autoevaluare, 60 de femei

Culori couture ultrapigmentate si luminoase, confort optimal, rezistenta indelungata, atat pentru efectul mat, cat si pentru cel satinat.

Pentru colectia de toamna, Rouge Dior se imbraca in 6 nuante noi si captivante:
- 344 Devilish Nude: o nuanta metalica de piersica, in spirit vintage
- 636 On Fire: un portocaliu vulcanic metalizat
- 666 Matte Kisss: un rosu mat infernal
- 785 Rouge en Diable: un rosu-inchis metalizat febril
- 982 Furious Matte: un maro-smochina mat seducator
- 995 Dark Devil: un violet satinat aprins

CE FACE:
Formula de ingrijire voluptuoasa din Rouge Dior ofera confort timp de 16 ore*, fara sa usuce buzele si fara striatii de culoare, pentru ambele efecte, mat si satinat. Formula este imbogatita cu unt de mango, pentru proprietatile sale de hidratare, cu areolat samphira, pentru revitalizare**, si cu sfere de acid hialuronic pentru efectul de umplere.

*Autoevaluare, 60 de femei
**Test in vitro

CUM SE UTILIZEAZA:
1. Se incepe prin aplicarea Dior Contour pentru redesenarea buzelor.
2. Pentru un rezultat perfect si omogen, se aplica apoi rujul cu ajutorul pensulei Backstage Lip Brush n°31, dinspre centrul buzelor, spre exterior.
3. Pentru un efect cromatic mai intens, se incheie cu aplicarea rujului direct pe buze.