Informatii produs

CE ESTE:

Devenit un produs indispensabil pentru makeup artists, Dior Lip Glow este primul balsam de buze Dior Backstage care accentueaza si scoate in evidenta in mod durabil culoarea naturala a buzelor. Cu tehnologia sa Color Reviver, interactioneaza direct cu nivelul de umiditate al buzelor pentru o culoare personalizata, care se adapteaza oricarei nuante de ten. Imbogatita cu unt de mango salbatic, formula sa de balsam netezeste, catifeleaza si hidrateaza buzele timp de 24 de ore*

CE FACE:

„Dior Lip Glow este un balsam de buze care depaseste limitele. A devenit un produs esential pentru ritualul feminin de infrumusetare, deoarece combina ingrijirea pielii si machiajul cu o aplicare simpla si intuitiva - care nu necesita oglinda - pentru un rezultat cromatic personalizat, revigorant si uimitor.” Peter Philips, Director de Creatie si de Imagine Dior Makeup.

1. Hidrateaza buzele timp de 24 de ore*

2. Cu tehnologia Color Reviver, balsamul de buze cu efect de intensificare cromatica interactioneaza direct cu nivelul de umiditate al buzelor, pentru o culoare personalizata, care se adapteaza oricarei nuante de piele.

3. Invaluite in culoarea lor naturala si cu un aspect mai plin, buzele par revigorate din interior.

* Test instrumental, 10 persoane.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se utilizeaza singur sau ca baza de machiaj pe sub ruj.

Produse Similare

0 of 13