Informatii produs

CE ESTE:

Inspirat de tehnicile expertilor Dior Backstage. Primul balsam pentru accentuarea culorii de la Dior care imbina confortul unui balsam cu un strop de culoare, pentru un roz personalizat.

CE FACE:

Secretul sau consta in echilibrul perfect dintre machiaj si ingrijire, precum si in celebra tehnologie „Color Reviver". Formula reactioneaza in functie de nivelul pH-ului buzelor fiecarei persoane, eliberand ingredientul si creand o nuanta naturala de roz personalizat. In ce priveste confortul, formula imbogatita cu unt de Mango asigura o hidratare* optima timp de 24 de ore.

Incepand cu 2009, a fost balsamul care nu putea lipsi din gentile noastre. Acest balsam nuantat indispensabil e un „must-have” pentru modelele Dior si a devenit deja un element esential utilizat de „makeup artists” de la Dior in culisele defilarilor.

Departe de lumina reflectoarelor, poate fi utilizat singur, ca balsam universal, ca ruj de o culoare naturala sau impreuna cu un ruj sau cu Lip Maximizer.

Pentru efectele Dewy si Holographic, test instrumental, 11 femei.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se aplica pe buze o cantitate generoasa de balsam, gest care duce la formarea unei nuante naturale de roz, perfect asortate cu tenul.

2. Se foloseste singur, ca balsam universal, sau ca baza pentru ruj, caz in care dupa aplicare se indeparteaza surplusul de produs, pentru buze mai netede.

3. Strecurati balsamul intr-un portfard sau in geanta pentru retusuri, pentru accentuarea culorii buzelor in orice moment al zilei.

Produse Similare

0 of 10