Informatii produs

CE ESTE:Noul* Dior Addict Stellar Gloss combina pentru prima oara* stralucirea exceptionala a unui luciu de buze cu confortul unui balsam.* La Dior.CE FACE:

Dior Addict Stellar Gloss invaluie buzele intr-un balsam stralucitor cu efect de volum, reflectand lumina cu un efect de oglinda spectaculos. Cu nuante care merg de la nude subtil la roz pop, trecand prin rosu si corai aprins, Dior Addict Stellar Gloss propune o gama larga de culori, oferindu-le femeilor posibilitatea de a straluci in mii si mii de feluri.

- Stralucire stelara cu efect de volum, pentru buze ultralucioase, fatetate de lumina si o pelicula incredibil de fina si de confortabila.

- 24 de ore de hidratare* pentru buze hranite si netede

- Un aplicator ultramoale, dotat cu un design generos, care urmareste impecabil forma buzelor si ofera doza perfecta cu un singur gest.

*Test instrumental, 10 persoane.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru un machiaj in care sa vibreze inca si mai multa lumina, nuantele de ruj Dior Addict Stellar Halo Shine si cele de Dior Addict Stellar Gloss au fost concepute pentru a fi utilizate impreuna, oferind astfel un plus de stralucire.

„Combinand nuanta rujului cu una sau mai multe nuante de luciu, fiecare femeie isi poate crea propriul look si propriile culori si poate straluci exact asa cum isi doreste. Machiajul devine si mai spectaculos si se reinventeaza cu fiecare combinatie imaginata, in functie de dorinta fiecareia.”

Peter Philips, Director de Creatie si de Imagine al Dior Makeup.