Informatii produs

CE ESTE:

 

Inspirat de tehnicile expertilor Dior Backstage. Un balsam de buze exfoliant moale, 2-in-1, care exfoliaza si hidrateaza simultan, fara sa fie nevoie de clatire, si lasa buzele netede, moi si cu o nuanta personalizata de roz.

CE FACE:

Inzestrat cu un amplificator de culoare care confera o stralucire rozalie, acest balsam exfoliant actioneaza pe doua planuri, netezind si hidratand buzele in acelasi timp. Avantajele unui balsam hidratant sunt insotite de puterea de exfoliere dulce si naturala a granulelor de zahar. Prin frecare intre buze, ele netezesc suprafata acestora, apoi dispar, nelasand in urma decat o senzatie delicioasa si catifelata, precum si o culoare placuta.

Inspirat de profesionistii machiajului, care stiu ca buzele sanatoase si hidratate sunt cheia unui maximum de impact cromatic, Lip Sugar Scrub este unul dintre elementele colectiei Dior Backstage Pros de sfaturi si tehnici simple, dar incredibil de ingenioase, utilizate de experti.

Balsamul poate fi folosit in orice moment al zilei pentru accentuarea culorii, pentru un plus de hranire si de hidratare. Frecarea buzelor pana la dizolvarea granulelor asigura o exfoliere optima. Faptul ca acestea dispar inseamna ca nu este necesara nicio clatire, iar senzatia delicioasa, care creeaza dependenta, este cu siguranta un bun motiv de a zambi. Tubul cu aspect placut este special conceput pentru a se strecura usor in geanta si a putea fi utilizat oriunde.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se aplica o cantitate generoasa, alunecand pe buze sau masand cu mici miscari circulare pentru a obtine imediat o senzatie delicioasa si buze netede si hidratate.

2. Pentru o exfoliere optima, se freaca granulele intre buze pana la dizolvare. Nu este necesara clatirea, granulele de zahar vor disparea de la sine.

3. Strecurati+Q21 tubul usor de folosit in geanta sau in portfard pentru a-l putea utiliza oriunde si oricand.

Produse Similare

0 of 14