Informatii produs

Rezerva Rouge Dior este disponibila, de asemenea, in versiunea de balsam pentru buze. Cand se termina batonul, balsamul poate fi mereu reincarcat.Primul balsam de ingrijire a buzelor cu ingrediente florale Rouge Dior care poate fi utilizat atat singur, cat si ca baza de machiaj, inainte de aplicarea rujului Rouge Dior.

Asemeni balsamului Rouge Dior, rezerva este compusa din 95% ingrediente de origine naturala*, avand o concentratie ridicata de extract de bujor si de floare de rodiu. Balsamul Rouge Dior asigura 24 de ore de hidratare** a buzelor. Datorita ingredientelor de ingrijire provenite de la doua flori, infrumuseteaza buzele si le confera un efect satinat in mod natural.

Rezerva de balsam pentru buze Rouge Dior nu poate fi utilizata singura.

*Cantitate calculata pe baza normei ISO 16128 Partea II si a datelor oferite de furnizori.

**Test instrumental, 10 persoane.

Un balsam de buze cu rol de calmare si ingrijire florala, pentru 24 de ore de hidratare*. *Test instrumental, 10 persoane.

Formula compusa din 95% ingrediente de origine naturala*, imbogatita cu ingrediente de ingrijire florala dubla, cu concentratie de extract de floare de bujor si de rodiu. *Calcul realizat pe baza normei ISO 16128, Partea II si a datelor oferite de furnizori.