Informatii produs

Rouge Dior prezinta primul balsam de buze cu formula concentrata care contine extract de floare de bujor si de rodiu, pentru buze mai frumoase zi de zi. Compus din 95% ingrediente de origine naturala* si imbogatit cu ingrediente de ingrijire cu rol de calmare a buzelor, balsamul de buze Rouge Dior asigura 24 de ore de hidratare**.

Bazat pe puterea dubla de ingrijire florala, infrumuseteaza buzele cu o nuanta universala si le confera un efect satinat natural. Noul balsam Rouge Dior este decorat cu un ornament circular emblematic, reprezentat de initialele CD, ecou al look-ului de pe podiumurile de defilare ale Casei. Balsamul de buze cu ingrediente florale de ingrijire este reincarcabil, inscriindu-se astfel in strategia de sustenabilitate a Casei Dior.

*Calcul realizat pe baza normei ISO 16128, Partea II si a datelor oferite de furnizori.**Test instrumental, 10 persoane.

Un balsam de buze cu rol de calmare si ingrijire florala, pentru 24 de ore de hidratare*. *Test instrumental, 10 persoane.

Formula compusa din 95% ingrediente de origine naturala*, imbogatita cu ingrediente de ingrijire florala dubla, cu concentratie de extract de floare de bujor si de rodiu.

*Calcul realizat pe baza normei ISO 16128, Partea II si a datelor oferite de furnizori.

Nuanta universala: 000 Diornatural.

CUM SE UTILIZEAZA:

Poate fi utilizat singur, ca balsam de buze sau inainte de rujul Rouge Dior, ca baza de machiaj, pentru confort.

Produse Similare

0 of 10