Informatii produs

CE ESTE:

Cea mai buna lotiune-serum cu efect global anti-imbatranire de la Dior, rezultat al cercetarilor intreprinse de Dior asupra celulelor stem si al cunoasterii aprofundate a florilor, pentru o piele mai rezistenta, radioasa, luminoasa, cu un aspect sanatos si tineresc la orice varsta.

Laboratoarele Dior au decodat puterea naturala de revitalizare a 4 flori exceptionale pentru a crea tehnologia biocelulara brevetata Bio-Cellular Technology™. Aceasta le reda celulelor stem intreaga putere si reactiveaza cele 6 functii esentiale ale pielii, pentru o actiune globala anti-imbatranire a noului High-Performance Treatment Serum-Lotion de la Capture Totale.

CE FACE:

Lotiunea-serum patrunde ultrarapid in piele si ofera o senzatie de prospetime si de hidratare. Dupa 7 zile, pielea dvs are un aspect reechilibrat, mai uniform si mai catifelat. Zi de zi, sunt redate in mod durabil supletea si luminozitatea pielii, pentru un aspect sanatos si luminos.

Corectarea semnelor imbatranirii:

Dupa 7 zile, pielea pare vizibil mai tanara:

92% piele reechilibrata*

95% piele mai hidratata*

Dupa 1 luna, aceste rezultate sunt consolidate durabil:

88% piele mai luminoasa*

85% piele tonificata*

*Test de utilizare, 60 de femei.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curatata. Lotiunea-serum reprezinta primul pas din programul anti-imbatranire.