Informatii produs

Actiunea masticului in combaterea caderii parului este cunoscuta inca din antichitate. Acest sampon este ideal pentru tratamentul intensiv al parului fin si fragil. Aceasta este o noua formula pentru rezolvarea problemei pierderii parului, cu o formula pura ce ofera protectie antibacteriana mare, datorita uleiului mastic. Complexul de extracte organice hraneste si revitalizeaza parul, in timp ce proteinele hidrolizate il hidrateaza.

Totodata, extractele de salcie canadiana contin enzime care inhiba pierderea parului.

Mod de folosire:pe parul umed, efectuati un masaj bland cu varful degetelor. Clatiti si samponati din nou, lasand samponul sa actioneze pe par. In cele din urma, clatiti din nou cu apa din abundenta.

Masticul este elixirul legendar si misterios care se prelinge din copacul de mastic, gasit doar in regiunea de sud a insulei grecesti Chios. Masticul a fost cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale medicinale si pentru beneficiile sale terapeutice pentru piele.

Visul lui Ioannis Sodis este pe cale de a deveni realitate - masticul va fi in curand cunoscut in intreaga lume. Mastic SPA a aplicat expertiza in farmacologie si cosmetologie pentru a crea o linie unica de produse cosmetice pe baza de mastic pentru femei, barbati si copii.


NU contine: ulei mineral din parabeni, propilen-glicol, etanolamina, trietanolamina.