• Biotherm SUN Lotiune hidratanta de protectie solara , SPF 50

200 ML 200 ML
Cod 59693 indisponibil

119,00 lei 119.0 RON

Membrii |


Noul produs solar, Lait Solaire, inspirat de legendarul Lait Corporel, transformă protecţia solară într-un ritual cu adevărat luxuriant.

Îmbrăcată cu delicateţea laptelui nostru de corp original, pielea este protejată de lumina soarelui datorită unui filtru solar fotostabil, cu spectru larg, ce absoarbe radiaţiile UVA/UVB. Lait Solaire conţine de asemenea vitamina E şi extractul natural de Plancton Termal, nelipsit din orice produs Biotherm.
Răsfăţaţi-vă pielea cu acest lapte delicat cu aromă delicioasă de citrice şi bucuraţi-vă de factorul care vă protejează de soare.

SPF 50 – pentru piele sensibilă sau foarte sensibilă şi expunere moderată la soare.

SCUFUNDA-TE INTR-UN NOU UNIVERS AL APEI!

Biotherm este pionier in biologia ingrijirii pielii de peste 60 de ani. Produsele cosmetice avansate de la Biotherm actioneaza in profunzime fiind tolerate excelent de piele deoarece isi extrag eficienta din bogatia apelor. Aceste ape sunt vii, pline de microorganisme, plancton si alge cu proprietati unice exceptionale ce pot oferi noi solutii stiintifice in domeniul sanatatii si frumusetii. Expert in biotehnologie, Biotherm combina aceste ingrediente extrem de eficiente din apa pentru o piele vizibil intinerita, mai rezistenta si mai frumoasa pe zi ce trece.