Informatii produs

CE ESTE:

Serumul pentru ten Intense Rescue este primul* ulei-serum intensiv cu efect de relipidizare care fortifica bariera cutanata pentru a ajuta la remedierea pielii uscate la suprafata si la mentinerea hidratarii. Utilizat impreuna cu crema Capture Youth, serumul scoate la iveala calitatile ideale ale pielii.

* La Dior.

Uleiul de Argan hraneste pielea, pentru o senzatie imediata de confort. Acizii grasi proveniti din Tamanu** ajuta la fortificarea barierei cutanate, mentinand productia de lipide si catifeland pielea. Antioxidantul Iris Florentina ajuta la intarirea potentialului de tinerete si a rezistentei pielii, stimuland procesul de glioxalaza*, si ii mentine potentialul de tinerete.

* Test in vitro pe ingrediente.

** Planta oleaginoasa din Asia.

CE FACE:

Cu Intense Rescue, Dior vizeaza pielea uscata, stresata si obosita, cu carenta de lipide. Serumul Intense Rescue ajuta la repararea zonelor cutanate uscate si la mentinerea productiei de lipide, pentru o piele hranita imediat, supla si confortabila.

Cu textura sa revolutionara, care se modifica, uleiul-serum Intense Rescue combina puterea revitalizanta a unui serum cu proprietatile de hranire ale unui ulei.

REZULTATE

Imediat, pielea pare a fi hranita, supla si confortabila. Senzatia de intindere dispare. Pielea pare mai neteda, mai moale si mai luminoasa. Zi de zi, semnele imbatranirii aflate in curs de formare par sa se estompeze. Pielea isi pastreaza aspectul tanar mai mult timp.

Efectele imediate ale serumului Capture Youth Intense Rescue:*

- Pielea este hranita, relipidizata: 93%

- Pielea este protejata: 88%

- Zonele uscate dispar : 88%

Dupa 4 saptamani*:

- Pielea este revitalizata: 93%

- Pielea este mai neteda: 97%

* Autoevaluare "blind", 60 de femei, dupa prima aplicare si dupa o luna.

CUM SE UTILIZEAZA:

NOUA* PROCEDURA PENTRU TINERETE

3 utilizari:

1. 2- 3 picaturi adaugate direct pe o spatula de crema Capture Youth, pentru a o transforma intr-o crema bogata.

2. Ca produs de ingrijire pentru noapte, aplicat in strat gros, pentru un efect nutritiv.

3. Aplicare concentrata pe zonele uscate ale tenului, pentru hranirea si reconfortarea pielii.

* La Dior.