Informatii produs

Cafeina reprezinta un puternic anti-oxidant ce combate efectele negative produse de radicalii liberi, raze UV, poluare. De asemenea, cafeina are abilitatea de a reduce aspectul inestetetic al pungilor de sub ochi si al cearcanelor inchise la culoare.

Produsul este imbogatit cu extract din Ceai Verde ce calmeaza tesutul, reduce semnele de imbatranire prematura.

Produsul lupta impotriva cearcanelor inchise la culoare ,pungilor de sub ochi si combate lipsa de vitalitate a tesutului, conferindu-i acestuia suplete si tonifiere.Se recomanda utilizarea produsului impreuna cu JUST Hyaluronic Acid pentru a mentine hidratarea tenului.

Atentionari: Nu se recomanda utilizarea produsului impreuna cu JUST Glycolic Acid, Acidul reducand eficienta produsului.

Nu se recomanda utilizarea Just Caffeine seara, pentru a preveni deshidratrea pielii. Intoleranta individuala poate aparea. In cazul in care apare disconfort la nivelul tenului se recomanda intreruperea utilizarii produsului.

INGREDIENTE

Aqua, Caffeine, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.