Informatii produs

Gel apos ultra-ușor, ce inundă zona delicată a ochilor cu hidratare continuă timp de 96 de ore, în timp ce sferele de lipide încapsulate ajută la reconstrucția pielii fine și uscate din jurul ochilor.

Imbibă pielea cu hidratare intensă, pentru a umple și hidrata pielea uscată cu ajutorul acidului hialuronic la 3 greutăti moleculare diferite.

Transformă instant aspectul ochilor, cu ajutorul hidratării ce umple pielea și o face mai radiantă, în timp ce oferă o senzație imediată de strângere a pielii. Ochii arată mai luminoși și mai revigorați, cu o piele mai netedă împrejur, ca după un somn odihnitor.

Ajută zona ochilor să arate mai tanără, cu un aspect neted, hidratat și fără cute, datorită unui amestec de niacinamide, peptide, lipide și extract de micro-alge verzi.

Formulă ce se absoarbe rapid, nu este lipicioasă și funcționează bine cu sau fără machiaj.

Formulă ușoară și clară precum cristalul, translucidă, care abia se simte pe piele.

Tuturor tipurilor de ten (1,2,3,4)

În completarea bazei vine un cartuș portocaliu ce conține o cantitate pură și concentrată de taurină și alte ingrediente active care vor revitaliza pielea și vor minimiza semnele oboselii. Energizează pielea pentru a minimiza semnele oboselii cauzate de stresul zilnic, folosind taurină. Acest nou ingredient de la Clinique este un aminoacid care oferă energie celulelor, esențială pentru sănătatea pielii, retenția de hidratarea și înnoirea celulelor.

După o utilizare, pielea este revitalizată instant

După o săptămână, pielea are un aspect mai energizat

După un recipient, vei observă o reducere a semnelor de oboseală și o nouă strălucire a pielii