Informatii produs

Formula a serumului de ochi Advanced Génifique Light Pearl ofera ingrijire completa zonei din jurul ochilor, oferind o privire mai luminoasa, mai odihnita. Destinat ingrijirii pielii delicate din jurul ochilor, produsul hraneste in acelasi timp si genele. Atat formula bogata in probiotice cat si aplicatorul conceput special pentru a oferi masaj si ingrijire 360° zonei din jurul ochilor, fac din serumul de ochi Advanced Génifique Light Pearl produsul tau preferat de ingrijire a pielii din jurul ochilor. Contribuie la reducerea cearcanelor si contracararea semnelor de oboseala, lasand pielea odihnita si luminioasa, si in acelasi timp ajuta la fortificarea si densitatea genelor, prevenind caderea lor.

Textura este racoritoare si lejera, oferind o senzatie foarte placuta in momentul aplicarii.

Beneficii:

• Netezeste liniile fine si ridurile

• Intinde pielea, diminuand vizibil pungile de sub ochi

• Contribuie la diminuarea cearcanelor

• Fortifica si ofera densitate genelor

Mod de aplicare:

Aplica noul Advanced Génifique Light Pearl in fiecare dimineata si/sau seara, pe pielea curata. Prin miscari circulare, maseaza cu aplicatorul special zona din jurul ochilor, pentru a ajuta serumul sa fie absorbit de piele.

1. Fixeaza perla de la capatul aplicatorului sub ochi, inspre coltul intern al ochiului si misca spre exterior, repetand aceesi miscare dinspre interior spre exterior si deasupra ochiului, pe pleoapa.

2. Maseaza prin miscari circulare cu aplicatorul pentru a reactiva microcirculatia si a netezi conturul ochilor.

3. La final, treci cu perla aplicatorului pe radacinile genelor superioare pentru a le hrani si fortifica.