Informatii produs

Descopera noua generatie a formulei noastre revolutionare – cea mai cuprinzatoare formula a serului Advanced Night Repair dintotdeauna. Patentat pana in 2033.

Formulat acum cu tehnologia ChronoluxTM Power Signal Technology, acest ser ce actioneaza in profunzime reduce aspectul semnelor multiple de imbatranire cauzate de stilul de viata modern.

Pielea arata mai catifelata, reintinerita, mai luminoasa si mai uniformizata, liniile fine fiind diminuate.

In timpul somnului, optimizeaza procesul natural de reparare a pielii. Rapid. Nivelul ridicat de acid hialuronic sigileaza hidratarea pentru 72 ore. Acest fapt creeaza mediul ideal pentru optimizarea procesului natural de reparare.Tehnologia noastra exclusiva ChronoluxTM Power Signal Technology amplifica abilitatea naturala a pielii de auto-reparare, cu teste in-vitro ce demonstreaza potentarea procesului de reinnoire celulara si cresterea productiei naturale de colagen.

Pe parcursul zilei, ajuta pielea sa se protejeze impotriva actiunii nocive a mediului inconjurator – proces cheie pentru ritmul zilnic al pielii. Ajuta la protejarea tenului impotriva radicalilor liberi din mediu precum poluarea, ozonul, lumina albastra, radiatiile IR si micro particulele de praf. Ofera 8-ore de actiune anti-oxidanta pe parcursul intregii zile impotriva actiunii daunatoare a mediului inconjurator si ajuta tenul sa arate mai tanar, pentru o perioada mai indelungata.

Mod de utilizare:

Aplica acest ser pentru fata pe tenul demachiat inaintea cremei hidratante, atat dimineata, cat si seara. Aplica o pipeta. Uniformizeaza pe intreaga fata si pe gat. Incearca ritualul nostru in forma de inima

Aplica o pipeta intreaga de Advanced Night Repair in palma.

Maseaza pe fata printr-o miscare in forma de inima. Folosind degetele ambelor maini, incepe din centrul fetei aplicand spre exterior, spre zona urechilor. Maseaza cu mainile din lateralul fetei spre zona de sub barbie.

Apoi, maseaza in forma de inima incepand cu mijlocul fruntii spre tample. Coboara spre zonele laterale ale fetei si inchide forma de inima chiar sub barbie.Incheie ritualul in forma de inima printr-un masaj delicat al zonei gatului, print-o miscare descendenta.