Informatii produs

Perfectionat acum cu ajutorul stiintei despre microbiomului pielii, serumul emblematic Lancôme anti-aging, Advanced Génifique, accelereaza refacerea pielii in urma efectului factorilor externi pentru un aspect al tenului mai ferm, mai luminos, mai tanar.

Descopera puterea naturala a tenului tau: Microbiomul pielii, o revolutie in stiinta dermato al ultimului secol. Microbiomul pielii este un ecosistem viu de microorganisme, parte integrata a pielii tale. Echilibrul la nivelul microbiomului este esentiala pentru aspectul si sanatatea pielii.

Noua formula a emblematicului serum este imbogatita cu un nou complex de 7 probiotici si fractiuni probiotice, selectate si trasformate astfel incat sa furnizeze nutrientii esentiali microbiomului pielii. Advanced Génifique ajuta la intarirea functiilor fundamentale pentru pastrarea tineretii: protectia si repararea. In doar 7 zile, pielea este mai luminoasa si matasoasa/neteda.

Toate semnele majore ale imbatranirii sunt atenuante in mod vizibil: lipsa luminozitatii, ridurile fine, pierderea fermitatii, culoare ne-omogena a tenului si lipsa unui aspect neted. Repararea pielii este mai rapida. Pielea este mai puternica, mai tanara. Serumul de Fata Advanced Génifique este destinat tuturor femeilor, este potrivit tuturor tipurilor de ten.

Testat dermatologic, potrivit pentru pielea sensibila.

Beneficii:

Dupa utilizarea integrala a produsului, pielea se reface mai rapid, este mai puternica si arata vizibil mai tanara. Toate semnele cheie ale unui ten tanar sunt vizibil imbunatatite:

• Luminozitate +52%

• Textura tenului +57%

• Suplete +49% • Elasticitate +50%

• Fermitate +48% • Riduri fine -42%

• Riduri profunde -46%

• Aspect proaspat +47%

• Culoare uniforma +42%

*Test clinic, rezultate dupa 8 saptamani de utilizare, 34 femei.

Mod de aplicare:

Pipeta cu auto-incarcare extrage din recipient doza exacta de ser necesara unei aplicari. Aplicati serumul Advanced Genifique dimineata si seara, pe pielea curata si uscata.

Repartizati serumul cu degetele pe frunte, obraji, barbie si gat, cu miscari lungi, plecand din centrul fetei spre margini. Finiseaza prin miscari de sus in jos, peste zona T si buze, pana sub maxilar. La final iti poti continua rutina de ingrijire cu crema hidratanta favorita.