Informatii produs

Biotherm introduce noul Spray Solaire Lacté

Deoarece apa şi vântul reprezintă doi factori principali în vulnerabilitatea pielii la radiaţiile UV, formula Solaire Lacté combină protecţia avansată împotriva UVA/UVB şi Life Plankton™, cu tehnologia Biotherm pentru a proteja şi repara pielea fragilă.

Textura delicată este ideală pentru o aplicare uşoară. Pielea este hrănită şi protejată, este confortabilă la atingere, elastică şi radiantă, iar bronzul este uniform şi intensificat.

SCUFUNDA-TE INTR-UN NOU UNIVERS AL APEI!

Biotherm este pionier in biologia ingrijirii pielii de peste 60 de ani. Produsele cosmetice avansate de la Biotherm actioneaza in profunzime fiind tolerate excelent de piele deoarece isi extrag eficienta din bogatia apelor. Aceste ape sunt vii, pline de microorganisme, plancton si alge cu proprietati unice exceptionale ce pot oferi noi solutii stiintifice in domeniul sanatatii si frumusetii. Expert in biotehnologie, Biotherm combina aceste ingrediente extrem de eficiente din apa pentru o piele vizibil intinerita, mai rezistenta si mai frumoasa pe zi ce trece.