Informatii produs

#

#

GOLDEN TAN MAXIMIZER SERUM

DUPĂ PLAJĂ, CU ACȚIUNE DE PRELUNGIRE A BRONZULUI TIMP DE 1 LUNĂ

Golden Tan Maximizer Serum după plajă vă prelungește bronzul timp de până la 1 lună și calmează instantaneu pielea după expunerea la soare. Acest serum după plajă cu o acțiune reparatoare previne și ajută pielea să lupte împotriva efectelor cauzate de foto-îmbătrânire (apariția ridurilor, pierderea fermității pielii).

Aplicați pe toată fața și pe decolteu după expunerea la soare și la întoarcerea din vacanță. Complexul său reparator liniștește și calmează instantaneu pielea expusă la soare.

94,7% ingrediente de origine naturală. Fără silicon, parabeni și uleiuri minerale.

Realizat cu ulei de Buriti de origine naturală, stimulează procesul de bronzare și favorizează difuziunea melaninei în piele.

Combinația eficientă dintre extractul natural de soia și acidul hialuronic vă ajută pielea să lupte împotriva efectelor cauzate de foto-îmbătrânire (apariția ridurilor și pierderea fermității pielii).

#

#Lancaster Beauty, marca premium de produse cosmetice și de protecție solară, fabricată în Monaco, începând din 1946. Timp de 365 de zile pe an, Lancaster protejează și dezvăluie luminozitatea naturală a pielii, pentru ca dvs. să vă simțiți unică, tânără și radiantă. O strălucire de legendă pentru o feminitate luminoasă. În fiecare zi, Lancaster beauty vă invită să vă bucurați de lumină, #LiveWithLight