Informatii produs

CE ESTE:

Un lapte de corp cu vaporizator care protejeaza si infrumuseteaza pielea.

CE FACE:

Dior Bronze dezvaluie Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF聽50 cu sistemul sau de vaporizare continua la 360掳. Difuzorul sau ofera o aplicare perfect uniforma, care incanta simturile si permite acoperirea cu usurinta a zonelor care trebuie protejate.

Pielea este protejata impotriva imbatranirii fotoinduse si a radicalilor liberi datorita combinatiei de filtre cu spectru larg UVA si UVB, precum si a unui antioxidant. Pentru un plus de protectie, Beautifying Protective Milky Mist are acum SPF 50.

Efectul de infrumusetare a bronzului creat de Tan Beautifier Complex* ii confera pielii o stralucire sublima, care pe zi ce trece devine mai intensa, mai naturala si mai rezistenta.

Rezistent la apa.

* Test in vitro.

Textura lejera si fluida a acestui lapte sub forma de vaporizator invaluie pielea intr-un val protector, oferind o senzatie de prospetime si un efect imperceptibil la atingere.

Imediat:

Pielea este protejata de expunerea la soare cu SPF 50.

Difuzarea este uniforma pentru 93% dintre femei.*

Textura este confortabila si lasa o senzatie de prospetime pentru 95% dintre femei.*

Pielea este mai luminoasa pentru 98% dintre femei.*

* Autoevaluare, 43 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 65 de ani.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se aplica o cantitate generoasa inainte de fiecare expunere la soare si se repeta aplicarea frecvent, in special dupa contactul cu apa.

Nu se aplica direct pe fata.

Se vaporizeaza pe maini inainte de aplicare.