Informatii produs

CE ESTE:

Protectie solara pentru ten. Protejeaza pielea si o infrumuseteaza, conferindu-i luminozitate.

CE FACE:

Beautifying Protective Creme Sublime Glow - SPF 50 este mai mult decat un produs de ingrijire a pielii care protejeaza: este un produs de ingrijire care infrumuseteaza. Protectia solara Dior infrumuseteaza imediat pielea, protejand-o intens in acelasi timp.

Pielea este protejata impotriva imbatranirii fotoinduse si a radicalilor liberi datorita combinatiei de filtre cu spectru larg UVA si UVB, precum si a unui antioxidant.Efectul de infrumusetare a bronzului creat de Tan Beautifier Complex ii confera pielii o stralucire sublima, care pe zi ce trece devine mai intensa, mai naturala si mai rezistenta.

Disponibil si in versiunea cu SPF 30.

Textura laptoasa, ultralejera si proaspata ofera imediat o senzatie de prospetime, pentru o piele supla, cu un efect imperceptibil la atingere. Pielea este imediat invaluita in parfumul delicat al florilor polineziene din Dior Bronze. Semnatura emblematica a gamei, acesta revine intr-o versiune mai putin extravaganta, mai subtila si rafinata. Senzatia de prospetime persista mult timp dupa aplicare.

Imediat:

Pielea este protejata de expunerea la soare cu SPF 50.

Textura este placuta si confortabila pentru 100% dintre femei.*

Stralucirea este luminoasa pentru 95% dintre femei.*

* Autoevaluare, 42 de femei cu varste cuprinse intre 22 si 70 de ani.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se aplica pe fata o cantitate generoasa inainte de fiecare expunere la soare si se repeta aplicarea frecvent, in special dupa contactul cu apa. Se evita zona ochilor.