Informatii produs

CE ESTE:

 

Pentru prima data la Dior, Hydra Life ofera o noua generatie de masti de noapte cu o textura gel ultra-usoara, care contine cea mai mare concentratie de extract de Nalba*, oferind 8 ore de hidratare continua.

*Dintre produsele de ingrijire Hydra Life. De la prima aplicare, Hydra Life Sleeping Mask va ofera o piele ca dupa 8 ore de somn si cele 8 avantaje ale unui ten perfect odihnit si plin de viata: liniile fine sunt diminuate, textura pielii este netezita, hidratata, supla, tonifiata, catifelata, luminoasa si proaspata. Zi de zi, chipul radiaza de frumusete si de prospetime.

CE FACE:

IMEDIAT:

Textura pielii este revigorata: 100%

Pielea este hidratata instantaneu: 93%

Pielea este improspatata: 93%

DUPA O ZI

Tenul este proaspat: 97%

Trasaturile par odihnite: 93%

Semnele oboselii sunt atenuate: 93%

** Autoevaluare, 30 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, imediat dupa aplicare. Nalba de Anjou din Gradinile Dior: o sursa de frumusete, de hidratare si de placere. Cercetatorii din laboratoarele Dior examineaza proprietatile acestei flori provenite din agricultura ecologica din zona orasului Anjou pentru capacitatea sa extraordinara de a capta, filtra si conduce cea mai pura apa pana la nivelul corolei.

Mai mult decat atat, anumite elemente biologice din compozitia sa ajuta la crearea de texturi noi si placute pentru produsele in care este folosita. Astfel, din profunzime si pana la suprafata pielii, Nalba este o sursa de frumusete, hidratare si placere.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se aplica in fiecare seara o cantitate generoasa pe toata fata la sfarsitul ritualului de ingrijire si se lasa sa actioneze pe durata intregii nopti. Jelly Sleeping Mask nu necesita clatire si este potrivita pentru orice tip de ten.