Informatii produs

• Beneficii

Exfoliere intense a pielii

Exfoliaza primul start al pielii

Asigura stralucire pielii

Reda prospetime cu Revolution Skincare Skin Exfoliant. Acest lichid exfoliant foloseste o combinatie de AHAs (alpha hydroxy acids) si BHAs (beta hydroxy acids) pentru a indeparta celilele moarte si pentru a decongestiona. Derivate din lamai , struguri , morcovi si ananas , ingredintele acestui produs actioneaza la nivelul primului strat al pielii pentru a curata porii si pentru a imbunatati conditia si textura acesteia , pentru un aspect mai luminos si mai neted

• Mod de utilizare

Aplicati uniform pe pielea curata si uscata , o data sau de doua ori pe saptamana. Lasati sa actioneze maximum 10 minute, apoi clatiti cu apa calda . A nu se folosi mai des decat de doua ori pe saptamana.

• Nu contine parfum, ulei , parabeni , alcool si gluten.

Este produs vegan,netestat pe animale

• Atentie

Acest produs contine o concentratie ridicata de acizi . Nu se recomanda folosire pe piele sensibila sau care nu este obisnuita cu folosirea frecventa a acizilor. Evitati contacul cu ochii , contulul ochilor sau pielea deteriorata . Clatiti cu apa din abundenta . In caz de iritatii , incetati utilizarea produsului . Acest serum contine acid alpha hydroxy, ce poate intensifica sensibilitatea pielii la razele UV. Limitati expunerea la soare si folositi produse cu factor de protectie solara cateva zile dupa utilizarea acestei solutii.