Informatii produs

 

 

Take The Day Off™

 

Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips

 

3 paşi spre îndepărtarea machiajului ultra-rezistent

Fondurile de ten cu acoperire totală, eyeliner-ele care nu migrează, rujurile cu rezistenţă îndelungată, genele dramatice, fardurile de pleoape cu sclipici, sau chiar sclipiciul (pe care îl aplici de Halloween sau cu ocazia altor festivaluri) - un machiaj îndrăzneţ te poate face să arăţi minunat de dimineaţa până seara, dar are nevoie de mai mult de o simplă spălare pentru a fi îndepărtat înainte de culcare. Iată cum îl poţi îndepărta:


Pasul unu:

Îndepărtează cele mai greu de îndepărtat produse.

Începe prin a îndepărta machiajul ochilor şi al buzelor. Pentru a reduce efectele negative asupra pielii, îmbibă o dischetă demachiantă cu un demachiant bifazic precum Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, care lasă pielea luminoasă după demachiere. Presează delicat discheta pe ochi şi buze timp de 10 secunde. Astfel, demachiantul va avea timp sa dizolve până şi cel mai rezistent machiaj, uşurând demachierea.

Pasul doi:

curăţarea cu abur.

Îndepărtează apoi restul machiajului cu Take The Day Off Cleansing Balm. Pe măsură ce masezi balsamul în piele, se va topi într-un ulei lejer, care va dizolva fondul de ten şi lăsa pielea luminoasă. Îmbibă un prosop de bumbac în apă caldă şi acoperă-ţi faţa cu el. Aburul va ajuta la o îndepărtare mai uşoară a machiajului.

Pasul trei:

curăţare adâncă a porilor.

Pentru a te asigura că ai curăţat în profunzime(în special atunci când ai folosit produse cu sclipici), şi pentru a rafina textura tenului, exfoliază-ţi delicat pielea. 7 Day Scrub Cream Rinse-Off este un produs ideal tuturor tipurilor de ten(chiar şi celor sensibile) şi nu îţi va agresa pielea.
No parabens. No phthalates. No fragrance. No alcohol. No mineral oil. Just happy skin. Non-acnegenic. Oil-free.

 

 

Mod de aplicare

 

 
 

INGREDIENTE

Water\Aqua\Eau , Isohexadecane , Dimethicone , Cyclopentasiloxane , Trisiloxane , Peg-4 Dilaurate , Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride , Hexylene Glycol , Sodium Chloride , Potassium Phosphate , Dipotassium Phosphate , Dipotassium Edta , Phenoxyethanol.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Cosmetice Naturale
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion

0 of 10