Informatii produs

Apa pentru tenul tau. Ia cu tine in geanta acest spray reconfortant ce iti hidrateaza tenul. O explozie de apa si aloe vera pentru o ingrijire instanta fara nicio picatura de ulei. Reface rapid nivelul de hidratare a pielii si ii reda echilibrul. Calmeaza si uniformizeaza intr-o clipa.

Acum aproape 50 de ani, Clinique a lansat in USA primul concept de cosmetice testate dermatologic. Misiunea sa a fost intotdeauna sa creeze cele mai eficiente produse de make-up si ingrijire care sa se potriveasca fiecarui tip si nuanta de ten. Cu abordarea sa personalizata si crearea unor produse non-alergice si 100% fara parfum, Clinique a castiga increderea a milioane de clienti din intreaga lume.

INGREDIENTE

Water\Aqua\Eau , Dipropylene Glycol , Butylene Glycol , Glycerin , Aloe Barbadensis Leaf Water , Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract , Saccharomyces Lysate Extract , Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure , Caffeine , Trehalose , Tocopheryl Acetate , Sucrose , Sorbitol , Disodium Edta , Potassium Sorbate , Chlorphenesin , Phenoxyethanol.