Informatii produs

ÉNERGIE DE VIE ofera o rutina de ingrijire simpla si ultra-eficienta. Un lichid hidratant plin de ingrediente energizante si antioxidante ce asigura un ten radiant, luminos si plin de energie.

Énergie de Vie contine o combinatie de 2 extrase de plante - Goji Berry & Melissa Pearly- cu efect de calmare si reconstructie, pentru un real efect de "trezire" in fiecare dimineata. Aceasta lotiune activeaza ca un magnet, ce se infiltreaza pana in cele mai profunde straturi si pastreaza toata hidratarea in piele. Ingredientele active asigura tenului vitalitate si putere.

Stim ca o viata intensa isi lasa urmele pe ten, arata mai obosit, tern sau dezhidratat. Aceasta lotiune perlata este ca un "wake-up call" pentru tenul tau. Este pentru diminetile in care tenul tau nu se poate "da jos din pat". Doar o aplicare usoara si tenul va fi instant hidratat, revitalizat si improspatat.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.

Viata este frumoasa cu Lancôme!