Informatii produs

Crema hidratanta Aquasource Gel este infuzata cu un ingredient natural a carui sursa a fost descoperita in Pirineii francezi: Aura Leaf, o planta medicinala cu proprietati miraculoase.Zi dupa zi, pielea isi reface rezervele de hidratare si abilitatea naturala de a straluci.

Dupa o singura aplicare pielea este vizibil mai radianta si intens hidratata pentru 48h. Chiar si cel mai deshidratat ten este vizibil transformat.

TEXTURA

Descopera textura gel pe care femeile din lumea intreaga o indragesc. Imbogatita cu Aura Leaf, nu are parabeni sau ulei. Lasa o senzatie de prospetime, se topeste la contactul cu pielea si se absoarbe rapid, retrezind simturile. Potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila.

MOD DE APLICARE:

Folositi dimineata si/sau seara pe fata curata. Aplicati o doza in palma, apoi cu ambele maini o intindeti pe toata fata dinspre interior catre exterior. Terminati cu zona gatului.Evitati zona de contur a ochilor.

BENEFICII:

Zi dupa zi, aspectul pielii este imbunatatit fiind mai hidratat si radiant timp de 48h. Pielea uscata si lipsita de stralucire este vizibil transformata.

Produsele brandului Biotherm nu contin parabeni, parfumul lor nu provoaca alergii, iar formulele au la baza Life Plankton™, cel mai pur extract din planctonul termal ce contine 35 de nutrienti, proteine, vitamine, amino acizi, glucide, lipide si alte elemente care ajuta la retrezirea vitalitatii pielii si redarea aspectului sau natural.