Informatii produs

CE ESTE:

Emulsie cu efect mat si de hidratare de ultima generatie. Imediat, pielea pare hidratata pe deplin si beneficiaza de un efect de umplere, isi pastreaza prospetimea timp indelungat si mentine un efect semi-mat discret pe toata durata zilei. Emulsia este imbogatita cu extract de Nalba, pentru a sustine hidratarea pielii in profunzime. De asemenea, este imbogatita cu acid hialuronic, pentru a retine apa si a proteja hidratarea si prospetimea pielii.

CE FACE:

Efectul mat cu actiune imediata al pudrelor de origine naturala este combinat cu acela al extractului de seminte de Roucou, obtinut din plante, pentru eficienta tripla asupra luciului, a porilor si a imperfectiunilor. Textura sa proaspata si lejera de emulsie-gel ii ofera pielii confort, pielea este moale si beneficiaza de un efect catifelat fermecator.

NALBA, O MINUNE PURA DIN GRADINILE DIOR

Aceasta floare unica*, de un roz-purpuriu aprins, infloreste in departamentul Maine-et-Loire, in Gradinile Dior din Anjou, renumite pentru solul lor extraordinar de fertil. Cultivata pe o proprietate de 30 de hectare de aceeasi familie de horticultori de peste treizeci de ani, Nalba este extrasa printr-un procedeu „verde” – extragere cu apa, hidroliza enzimatica... Eficienta sa, datorata conditiilor de cultivare si de recoltare, a fost demonstrata in vitro si in vivo: Nalba stimuleaza sinteza acvaporinelor, stimuland o circulatie mai dinamica a apei.

* La Dior.

Pielea este mai proaspata: +26%*

- Pielea este hidratata: +21%*

- Pielea este luminoasa: +25%*

- Pielea are un aspect mat: +14%*

- Vizibilitatea porilor este redusa: -13%*

* Autoevaluare -31 de femei -Aplicare timp de o luna.

CUM SE UTILIZEAZA:

Se utilizeaza zilnic, dimineata si seara, dupa Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence.

Potrivita pentru toate tipurile de piele.