Informatii produs

O crema intens reparatoare ce ofera confort imediat si de lunga durata pielii uscate si foarte uscate.Hraneste pielea foarte uscata, redand aspectul suplu si catifelat.

Gama de produse cosmetice Nutrix Royal are o formula bogata, non-grasa, ce indeparteaza instant orice senzatie de strangere a pielii, netezind liniile fine cauzate de deschidratarea severa.

Complexul Royal Lipidéum™ format din Lipidéum si laptisor de matca: ajuta pielea sa isi pastreze gradul de hidratare, suplimentand propriile lipide naturale (celule grase ale pielii care retin hidratarea). Contine unt de Shea, unul dintre cele mai eficiente ingrediente in lupta impotriva deschidratarii.
Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.
Viata este frumoasa cu Lancôme!