Informatii produs

Capture Totale Multi-Perfection Creme invinge legile timpului si, pentru prima oara*, pe cele ale gravitatiei. Aceasta crema incurajeaza revitalizarea pretioaselor resorturi cutanate: celulele-mama aflate la originea tonusului profund al pielii**. Netezeste, remodeleaza si omogenizeaza pornind de la straturile profunde si pana la suprafata. Chipul isi recapata forma ideala, in timp ce toate semnele vizibile ale timpului - ridurile, pierderea fermitatii si a stralucirii, neregularitatile tenului - sunt corectate imediat, la fiecare utilizare. Frumusetea si tineretea isi ating punctul culminant. Si in prezent, si pe viitor.

Adevarat cocon pentru piele, Capture Totale Multi-Perfection Rich Cream delecteaza simturile prin textura sa catifelata. Onctuoasa, fina si hranitoare in acelasi timp, ofera un confort desavarsit.

*La Dior. **Test in vitro. De la prima aplicare*:

Ameliorare vizibila a calitatii pielii

Pielea este mai supla: +100%

Textura pielii este mai fina: +100%

Ameliorarea calitatii pielii: +100%

Stralucirea tenului: +100%

Dupa o luna de utilizare**:

Eficacitate anti-gravitatie dovedita

Tonus general al fetei: +98%

Conturul fetei este ameliorat: +97%

Pielea este tonifiata: +100%

Senzatie generala de frumusete si tinerete**

Ridurile si liniile sunt netezite: +93%

Pielea este netezita: +100%

*Test in-use. 60 de femei. Utilizarea Capture Totale Multi-Perfection Light Creme - Rezultate dupa o aplicare.

**Test in-use. 60 de femei. Utilizare Capture Totale Multi-Perfection Light Creme - Rezultate dupa o luna. Longoza Intensificata: complexul anti-gravitatie de la Dior. Descoperita in Madagascar acum mai bine de 20 de ani de catre specialistii in botanica de la Dior, Longoza a devenit substanta activa principala a liniei de produse pentru ingrijire Capture Totale.

Bazandu-se pe proprietatile regeneratoare ale Longozei, planta rara si pretioasa din Gradina Dior din Madagascar, cercetatorii Dior au creat noul complex Longoza intensificat. Prin stimularea celulelor-mama (Skin Derived Precursors*) care asigura elasticitatea si tonusul pielii, aceasta formula exceptionala genereaza un numar crescut de fibroblaste, care intensifica productia de colagen si de elastina (+19%).**

* Celulele precursoare ale dermei

*Test in vitro pe ingrediente. Se aplica dimineata pe fata si pe gat dupa One Essential si/sau Capture Totale Serum, pentru o eficacitate optima.