Informatii produs

Cercetatorii laboratoarelor Lancôme Research propun un tratament unic ce se adreseaza atat ridurilor cat si lipsei de fermitate a pielii: Rénergie. Experimenteaza o piele reintinerita, puternica si elastica. Efectul unic anti-rid pentru fermitatea pielii ajuta la netezirea tenului din interior.
Tratamentul Double Performance a dovedit descresterea dramatica a aparitiei liniilor fine si a ridurilor, imbunatatind gradul de fermitate.

Rezultate: peste noapte, celule de reintinerire ale pielii de la suprafata tenului sunt accelerate, iar tenul pare re-energizat si odihnit. Zi de zi, liniile fine si ridurile sunt ameliorate vizibil, peste noapte. In timp, pielea pare mai plina de energie, neteda si capata un aspect intinerit.

UN TEN MAI FERM, INTINERIT VIZIBIL RADIANT.
Gama de produse cosmetice Renergie reduce vizibil ridurile conferind tenului un aspect intinerit si stralucitor.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.

Viata este frumoasa cu Lancôme!